Majoitu kartanossa imatralla

Neitsytniemen kartano tarjoaa laadukkaat majoitustilat historiallisessa miljöössä. Kartano sijaitsee rauhallisella alueella aivan luonnon helmassa, monipuolisten ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Imatran palvelut ja nähtävyydet löytyvät läheltä. Vuoksen rannalla sijaitseva Neitsytniemen kartano on idyllinen paikka rauhoittumiseen ja rentoutumiseen.

Kartanon yläkerrasta löytyy 10 viihtyisää majoitus- ja hotellihuonetta, joissa majoittuu yhteensä 24 henkilöä. Kahden eri majoitustilan huoneet on remontoitu kartanon historiaa kunnioittaen, nykyajan mukavuuksia unohtamatta. Huoneiden sisustuksessa on edelleen näkyvissä kartanon alkuperäisiä rakenteita ja tyylissä on otettu mallia 1920- ja 1930-lukujen sisustuksesta. Jokainen huone on sisustettu yksilöllisesti laadusta tinkimättä. Huoneista avautuu upeat näkymät niin Vuokselle kuin vehreälle puistoalueelle päin.

Toinen puoli majoitustiloista on suunniteltu ryhmämajoitusta varten perheille, kaveri-, työ- tai harrastusporukoita ajatellen. Tilasta löytyy neljä makuuhuonetta sekä yhteiskäytössä olevat wc-, kylpyhuone- ja loungetila. Avarasta loungesta löytyy hyvin varusteltu keittiö kaikkine mukavuuksineen.

Toisella puolella yläkertaa on hotellimajoitus, jossa jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuoneensa. Juuri remontoidut huoneet vapautuvat käyttöön alkuvuodesta 2021.

Kahden hengen huoneiden lisäksi tarjolla on myös kaksi perhehuonetta, joissa on mukavat vuodepaikat neljälle. Tarvittaessa voimme tuoda huoneeseen lisävuoteen, jolloin tilaa on isommallekin perheelle. Tarjolla on myös kaksi sviittiä, joista molemmista on upeat näköalat Vuokselle päin. Toiseen sviittiin kuuluu mukaan myös oma yksityinen parveke, jossa voi nauttia kauniista näkymistä veden äärellä.

Aamiaisen saa tilattua erikseen majoituksen yhteydessä. Ota yhteyttä ja pyydä pakettitarjous palveluistamme. Koe ainutlaatuinen yö idyllisessä kartanossa Vuoksen varrella!

 

Asiakaspalautetta:

”Kiitos, upea paikka, viimeistellyt yksityiskohdat!”

”Oltiin keikkareissulla ja haluttiin yöpyä ”ei perushotellissa”. Valinta osui täydellisesti nappiin. Todella upea, kauniisti ja hyvällä maulla kunnostettu kartano. Kätketty helmi Vuoksen rannalla.”

”KOLO-ryhmä avasi näyttelyn Imatran kulttuurikeskuksessa. Samalla maalasimme kolmen päivän ajan Imatran koskella ja kartanon ympäristössä. Kartano teki lähtemättömän vaikutuksen ja inspiroi luovuuttamme vielä pitkään. Kiitos!”

”Kiitos täydellisestä majapaikasta. Tämä oli erinomainen tukikohta entisen kotiseudun tutustumis-arkkitehtuuripyöräilyä ajatellen.”