Majoitu Kartanossa Imatralla

Neitsytniemen kartano tarjoaa laadukkaat majoitustilat historiallisessa miljöössä. Kartano sijaitsee rauhallisella alueella aivan luonnon helmassa, monipuolisten ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Imatran palvelut ja nähtävyydet löytyvät läheltä. Vuoksen rannalla sijaitseva Neitsytniemen kartano on idyllinen paikka rauhoittumiseen ja rentoutumiseen.

Kartanon yläkerrasta löytyy 10 viihtyisää, uniikkia majoitus- ja hotellihuonetta, joissa majoittuu yhteensä 24 henkilöä. Huoneet on remontoitu kartanon historiaa kunnioittaen, nykyajan mukavuuksia unohtamatta. Huoneiden sisustuksessa on edelleen näkyvissä kartanon alkuperäisiä rakenteita ja tyylissä on otettu mallia 1920- ja 1930-lukujen sisustuksesta. Jokainen huone on sisustettu yksilöllisesti laadusta tinkimättä. Huoneista avautuu upeat näkymät niin Vuokselle kuin vehreälle puistoalueelle päin.

Hotellimajoitus

Kartanon yläkerrassa on ylellinen ja rauhallinen hotellimajoitus. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuoneensa ja niiden varustukseen kuuluvat viilennyslaite, jääkaappi sekä vedenkeitin.

Kahden hengen huoneiden lisäksi tarjolla on myös kaksi perhehuonetta, joissa on mukavat vuodepaikat neljälle. Tarvittaessa voimme tuoda huoneeseen lisävuoteen, jolloin tilaa on isommallekin perheelle. Tarjolla on myös kaksi sviittiä, joista molemmista on upeat näköalat Vuokselle päin. 

Romanttinen sviitti

Romanttisesta sviitistä avautuu upea näkymä Vuokselle suurista erkkeri-ikkunoista. Sviitti sopii hääsviitiksi tai kahdenkeskisiin hetkiin. 

Sviitin hinta: 160 euroa / vrk + aamiaiset 15 euroa / hlö

Varaa Romanttinen sviitti: jaana.tirri@tirri.fi tai puh. 045 658 1900

Kartanon Herran Sviitti

Kartanon Herran sviitin yhteydessä on hulppean kokoinen parveke, jossa voit ihailla Vuoksea ja Kartanon puutarhan tunnelmaa.

Sviitin hinta: 170 euroa / vrk + aamiaiset 15 euroa / hlö

Varaa Kartanon Herran sviitti: jaana.tirri@tirri.fi tai puh. 045 658 1900

Herrasväen huone

Herrasväen huoneessa majoittuu mukavasti koko perhe. 

Huoneen hinta: 150 euroa / yö + aamiaiset 15 euroa / hlö

Varaa Herrasväen huone: jaana.tirri@tirri.fi tai puh. 045 658 1900

Neidon kammari

Neidon kammari on intiimi ja rauhallinen kahden hengen huone. Huoneesta avautuu hulppea näkymä Vuokselle. 

Kammarin hinta: 130 euroa / vrk + aamiaiset 15 euroa / hlö

Varaa Neidon kammari: jaana.tirri@tirri.fi tai puh. 045 658 1900

Walter Herran huone

Walter Herran huone on tilava ja tunnelmallinen kahden hengen huone. Tähän huoneeseen voit ottaa mukaan myös pienen lemmikin, mainitsethan lemmikistä varauksen yhteydessä.

Huoneen hinta: 130 euroa / vrk + aamiaiset 15 euroa / hlö + mahdollinen lemmikkilisä 30 euroa

Varaa Walter Herran huone: jaana.tirri@tirri.fi tai puh. 045 658 1900

Vieraskammari

Vieraskammari on ihanteellinen yhdelle hengelle, mutta 120 cm leveässä vuoteessa mahtuu tarvittaessa majoittumaan kaksikin henkilöä.

Kammarin hinta: 110 euroa / vrk + aamiaiset 15 euroa /hlö

Ryhmämajoitus

Kartanon länsisiivessä sijaitsee viihtyisä ryhmämajoitustila, joka soveltuu esimerkiksi perheille, kaveri-, työ- tai harrastusseurueille. Tilasta löytyy neljä makuuhuonetta sekä yhteiskäytössä olevat wc-, kylpyhuone- ja aulatila. Avarasta yhteistilassa on hyvin varusteltu keittiö kaikkine mukavuuksineen.

Rymähuoneiden hinnat:

Andréan kammari (2 hlöä): 95 euroa / vrk
Iriksen kammari (2 hlöä): 95 euroa / vrk
Olgan kammari (2 hlöä): 95 euroa / vrk
Alfredin huone (perhehuone 4 hlöä) 115 euroa / vrk

Varaa huone ryhmämajoitustilasta: jaana.tirri@tirri.fi tai puh. 045 658 1900 tai booking.com

Tarvittaessa voit myös varata koko ryhmämajoitustilan omaan käyttöösi, kysy tarjous!

Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Vieraskirjastamme poimittua:

"Aivan ihana miljöö ja harvinaisen kaunis arkkitehtuuri sekä tunnelma. Ystävällinen palvelu ja myös lapset huomioitu hienosti. Vanhan tammen keinut taisivat jäädä lapsille hyvin mieleen. Samanaikaisesti juhlallinen ja kotoisa tunnelma. Kiitos!"

”Kiitos, upea paikka, viimeistellyt yksityiskohdat!”

”Oltiin keikkareissulla ja haluttiin yöpyä ”ei perushotellissa”. Valinta osui täydellisesti nappiin. Todella upea, kauniisti ja hyvällä maulla kunnostettu kartano. Kätketty helmi Vuoksen rannalla.”

”KOLO-ryhmä avasi näyttelyn Imatran kulttuurikeskuksessa. Samalla maalasimme kolmen päivän ajan Imatran koskella ja kartanon ympäristössä. Kartano teki lähtemättömän vaikutuksen ja inspiroi luovuuttamme vielä pitkään. Kiitos!”

”Kiitos täydellisestä majapaikasta. Tämä oli erinomainen tukikohta entisen kotiseudun tutustumis-arkkitehtuuripyöräilyä ajatellen.”

"Lapsuuden maisemissa mahdollisuus majoittua tässä kauniissa kartanossa. Mikä ilo herätä ihailemaan Vuoksea, joka tarjoilee huikeita kauneuden kokemuksia. Sisällä kartanossa silmä lepää pienissä yksityiskohdissa."