Juhlat historiallisessa Kartanossa

Tule viettämään ainutlaatuiset juhlat historiallisessa Neitsytniemessä!

Neitsytniemen kartano on ylellinen juhlapaikka keskellä Imatran kauneinta maisemaa. Kartanon arvokas ilmapiiri, kattokruunujen loiste, kaunis näköala Vuokselle ja yhteistyökumppaneidemme loihtima maukas ruoka luo loisteliaat puitteet elämäsi tärkeille juhlille ja tapahtumille.

Neitsytniemen kartano sopii loisteliaiden juhlien pitopaikaksi. Juhlatila koostuu kolmesta salista, jotka yhdistämällä asiakaspaikkoja löytyy kaiken kaikkiaan 120 vieraalle. Salit voidaan tarvittaessa myös erottaa toisistaan pieneksi ja tunnelmalliseksi tilaksi. Yhtenäisestä pääsalista löytyy istumapaikat 60 vieraalle. Kesäaikaan puutarhan suurelta terassilta löytyy lisäksi 50 vieraspaikkaa.

Lisää juhlatilaa saadaan kartanon kauniista ja rauhallisesta puutarhasta. Neitsytniemen kartano sijaitsee luonnon keskellä ja omassa rauhassa. Musiikin tahtiin voi pyörähdellä puutarhan tanssipaviljongissa.

Juhlien lisäksi Neitsytniemen kartanossa voi järjestää kokouksia, koulutuksia, yritysten tapahtumia ja muita tilaisuuksia. Kartanon historiallinen ilmapiiri jää taatusti osallistujien mieleen.

Maukas ruoka kruunaa tilaisuuden kuin tilaisuuden. Neitsytniemen kartano tekee yhteistyötä paikallisten pitopalveluiden kanssa. Kartanosta löytyy myös uudistetut majoitustilat 24 hengelle.

Räätälöimme palvelumme aina toiveidenne mukaan. Ota yhteyttä ja lähdetään yhdessä suunnittelemaan upeaa juhlaa Neitsytniemen kartanossa!

 

Esimerkkejä tilaisuuksista, joihin Neitsytniemi sopii loistavasti:

  • Häät
  • Syntymäpäivät
  • Perhejuhlat
  • Muistotilaisuudet
  • Kokoukset
  • Koulutukset
  • Yritystilaisuudet

Teemme yhteistyötä mm. seuraavien catering-pitopalveluiden kanssa: